Bobruiskagromash

A Bobruiskagromash részvénytársaság Európa egyik vezető mezőgazdasági gép- és berendezésgyártója mely 1974 óta működik a mezőgazdasági gépek piacán. A vállalat által gyártott termékek integrálják a legújabb trendeket, a magas megbízhatóságot és a megfizethető árat. Fejlett és széles kereskedői hálózattal, gyártókkal rendelkezik, a gyártás magas minősége és a saját ipari komplexum nagyon fontos szerepet játszik a vállalat hírnevében.

A termékek széles választéka, fejlett mérnöki munka legújabb trendjeinek kombinációja, magas megbízhatósággal és megfizethető áron lehetővé teszi a vállalat számára, hogy vezető pozíciót töltsön be a piac ilyen szegmenseiben, például a függesztett és félig függesztett mezőgazdasági gépeknél.

Termelési eredményei miatt a Bobruiskagromash részvénytársaságot 2001-ben, 2004-ben és 2012-ben a Belarusz Köztársaság kormányának díjával tüntették ki. 2002-ben, 2005-ben és 2012-ben a Belarusz Ipari Minisztérium díjával.

2002 és 2006 között, valamint 2012-ben és 2013-ban a vállalat a „Fehérorosz Köztársaság legjobb termékei” verseny díjazottja és a „Fehérorosz Köztársaság 100 legjobb terméke” verseny díjazottja lett. 2009-ben a Belarusz Köztársaság Állami Vámbizottságának határozatával a társaságot „A külföldi gazdasági tevékenység lelkiismeretes résztvevője” megtisztelő státusszal tüntették ki. 2012-ben a vállalat a „Fehérorosz Köztársaság legjobb termékei az Orosz Föderáció piacán” verseny díjazottja lett.

A gyártott gépek fő mennyiségét a Belarusz Köztársaságba és az Orosz Föderációba szállítják. Az elmúlt években azonban jelentősen megnőtt a gépek szállítása más országaiba. Mindenekelőtt Kazahsztánba és Ukrajnába. A vállalat más országokban is erős piaci pozícióval rendelkezik: Finnországban, Svédországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Egyiptomban és még sok más országban.

Magyarországra a Bobruiskagromash holding vállalkozásai által gyártott termékek a Lakkos Kft.-n keresztül jutnak el a hazai piacra, mivel cégünk kizárólagos márkaképviselője a vállalatnak Magyarországon. A mezőgazdasági gépek értékesítésén túl értékesítés előtti eljárásokat, garanciális és értékesítés utáni szolgáltatásokat is elvégezzük a gépeken.