Lakkos Kft

Cégünk 2009-n alakult.

Fő profilunk mezőgazdasági és erdészeti gépek értékesítése.

Néhány éve vagyunk kapcsolatban a Bobrujskagromash gyárral. Döntésünket többek között az  motiválta, hogy ezek a gépek megbízhatóan teljesítenek extrémebb feltételek mellett is, ugyanakkor típuskínálat, ár érték arányban egy jó alternatívát jelenthet lehetséges ügyfeleink részére.

A könnyebb átláthatóságért fő csoportokra bontva igyekeztünk bemutatni a gépeket.

Kertészeti, erdészeti, takarmányozási, állatartási és kommunális gépek a minőségi munkavégzéshez lettek kifejlesztve, melyekről kijelenthetjük nem okoznak csalódást és örömmel tapasztaljuk ügyfeleink pozitív vissza jelzéséből, hogy a kölcsönös elégedettség célját szem előtt tartva jó választás ezzel a termékcsaláddal foglalkozni, dolgozni. Folyamatosan bizonyítanak.

Számos Európai és Kelet országokban, piacokon is jelen vannak ezek a gépek extrém üzemeltetési feltételek mellett sokszor megelégedettséget elérve.”

Az albertirsai központú Lakkos Kft. kizárólagos magyarországi forgalmazója a Bobrujskagromash– ökogazdálkodáshoz is alkalmas – szántóföldi, kertészeti, erdészeti és kommunális gépeknek.

Mindent nem is felsorolva, de ha felmerül Önben, hogy új gépre van szüksége a munkálataiban, akkor ajánljuk termékeink.

Igyekeztünk műszaki leírásainkban minél részletesebben tájékoztatni Önöket és reméljük ajánlatot is kérnek tőlünk. Hívjanak minket, minden érdeklődőnek örülünk.

Hitelügyintézéssel szintén tudjuk a vásárlást segíteni Ft-s hitel konstrukcióban kedvező feltételekkel.

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

Lakkos Kft. csapata